Кросовер Toyota визнаний найнадійнішим автомобілем 2023 року

Підпишись на нас:

Шукаєте надійний кросовер ? Експерти американського порталу JDPower назвали модель, яку в 2023 році рекомендує більшість власників транспортних засобів.

Респондентів попросили назвати низку проблем і вражень від водіння їхніх автомобілів, а також визначити дискомфортні моменти, пов’язані з екстер’єром, інтер’єром, кліматичною системою і функціями управління.

Кросовер Toyota C-HR визнаний найнадійнішим автомобілем 2023 року

В результаті виявилося, що найменше поломок і скарг було у японського субкомпактного кросовера Toyota C-HR. Ця модель була випущена на початку 2017 року. В основу Parque лягла модульна платформа Toyota New Global Platform (TNGA). Що стосується технічних аспектів, то він залишився без оригінальної комплектації з механічною коробкою передач.

Кросовер Toyota C-HR визнаний найнадійнішим автомобілем 2023 року

Наразі кросовер пропонується на ринку у двох комплектаціях, кожна з яких відрізняється комбінацією двигунів та трансмісією:

  • версія Hot має атмосферний 2-літровий бензиновий двигун і передній привід;
  • версія Cool має 1,2-літровий бензиновий двигун з турбонаддувом та систему повного приводу Dynamic Torque Control AWD, яка конструктивно схожа на повний привід Toyota RAV4 та Highlander.
  • гібрид з 1,8-літровим двигуном потужністю 122 к.с;
  • гібрид з 2,0-літровим двигуном Dynamic Force потужністю 184 к.с. Всі двигуни поєднуються з варіаторною трансмісією.

В Україні Toyota C-HR доступний у комплектації 1.2 D-4T, версії Multidrive S та у варіаціях. Ціни стартують від $18 355 в залежності від комплектації.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Стрічка новин: