Компанія Porsche відзначає 75-річчя новим концептом Vision 357

Підпишись на нас:

Цього року Porsche святкує свою 75-ту річницю і чи є кращий спосіб відзначити цю подію, ніж сучасний погляд на автомобіль, з якого все почалося. Porsche віддає належне своєму знаковому первістку із концептом Vision 357.

Подробиці

«Це спроба поєднати минуле, сьогодення та майбутнє з узгодженістю, демонструючи пропорції, які нагадують його історичний архетип, і деталями, які візуалізують перспективу майбутнього», — каже віце-президент Porsche Майкл Мауер.

Те, що як ми підозрювали, буде варіантом 911, натомість виявилося заснованим на Cayman GT4 RS 2023 року концептом. Спереду нижні елементи кузова були прибрані позаду коліс, щоб забезпечити вентиляцію. Безшовна кришка багажника складається з цілісної деталі з механізмом швидкого знімання (натхненний моделями кузовних панелей для автоспорту), а пороги виготовлені зі стійкого пластику, зміцненого натуральним волокном.

Porsche Vision 357

Цей дизайн пронизаний даниною 356-ому і гоночній спадщині бренду. Через затемнені А-стійки лобове та бічні вікна зливаються в один візуальний отвір, що нагадує візир шолома. Круглі фари та задня решітка були також елементами 356, і навіть схема фарбування має на меті повернутися до 1950-х років, коли Porsche каже, що відтінки сірого вже ставали популярними серед клієнтів. Колеса схожі на колеса 356 A та 356 B. 4,0-літровий шестициліндровий двигун потужністю 493 кінських сили (разом із рештою трансмісії) залишився без змін.

На даний момент це авто залишається концепцією — досить складною. Хоча Porsche має звичку переносити популярні розробки дизайну в реальний світ.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Актуальна стрічка новин: