В Україні з’явився преміальний Rolls-Royce Cullinan за $700 000

Підпишись на нас:

В Україні все частіше з’являються рідкісні моделі автомобілів. Цього разу такий транспорт помітили на Хмельниччині. Героєм сюжету є новий Rolls-Royce Cullinan у спеціальній версії Black Badge. Ціна ексклюзивного представницького кросовера становить близько 700 000 доларів, а в Україні такі авто реєструють рідко. Про це пише сайт ТопЖир.

В Україні з'явився преміальний Rolls-Royce Cullinan за $700 000

Black Badge – це преміальна версія Rolls-Royce Cullinan. На відміну від стандартної моделі, автомобіль оснащений новими 22-дюймовими алюмінієвими дисками та спеціальними прикрасами кузова. В декорування використані чорні деталі замість хромованих. Цей особливий автомобіль пофарбований у незвичайний темно-смарагдовий колір.

В Україні з'явився преміальний Rolls-Royce Cullinan за $700 000

Інтер’єр Rolls-Royce Cullinan Black Badge оздоблений ексклюзивною чорною шкірою з тисненням зі вставками в колір кузова. Додатково додано карбонову накладку.

Крім того, Rolls-Royce Cullinan Black Badge і потужніший, ніж стандартна модель. 6,75-літровий двигун V12 з подвійним турбонаддувом видає 600 кінських сил і 900 Нм. Оснащений 8-ступінчастою автоматичною коробкою передач, кросовер розганяється за 4,9 секунди до “сотки”, а його максимальна швидкість обмежена 250 км/год. Пневмопідвіска відповідає за комфорт під час поїздки.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Стрічка новин: