Компактний міський автомобіль Mazda 2 отримав оновлення дизайну

Підпишись на нас:

Mazda2 2023 року вже анонсована, але це лише оновлена ​​модель, а не нове покоління.

Подробиці

Зміни, внесені до маленького міського автомобіля, обмежені. Зміни починаються з передньої частини з нової панелі, яка охоплює змінену решітку радіатора, яка може бути виконана в чорному або тому ж кольорі, що й решта екстер’єру. Вона виглядає більш помітною, а нижня частина має X-подібну форму. Оновлена ​​Mazda2 також отримає два нових рівні комплектації, Sport або Sport+, додавши спортивну чорну решітку радіатора з червоним значком «Sport». В такі комплекти виробник додає 16-дюймові алюмінієві колеса, чорні сидіння з червоними акцентами та чорний дах.

Mazda2 2023

Потім дизайнери Mazda включили крихітний кольоровий акцент на решітці радіатора, виконаної в жовтому або червоному кольорі залежно від моделі. Усі моделі хетчбеків, а також седан Mazda2 GT також оновлено завдяки рестайлінговому задньому бамперу, хоча вам може знадобитися мікроскоп, щоб помітити зміни. Цей новий бампер також має невеликий кольоровий акцент, що імітує передню решітку радіатора.

Mazda також представила дві нові схеми фарбування для 2024 модельного року, перша з яких отримала назву Aero Grey Metallic, а друга – Airstream Blue Metallic, тобто покупці тепер можуть вибрати з дев’яти кольорів екстер’єру. Модель Pure SP також стандартно постачається з глянцевим чорним дахом.

Зміни, внесені в інтер’єр, трохи очевидніші, ніж зміни в екстер’єрі. Вони включають три кольорові елементи обробки, які пропонуються у білому, дзеркально-чорному або м’ятному для моделей Pure і Pure SP. У той же час варіанти Evolve і GT відрізняються чорним інтер’єром з червоними відтінками швів на сидіннях і отворах вентиляції. Mazda2 GT також має частково шкіряні сидіння, червоно-чорну панель приладів, поліровані подвійні наконечники вихлопу та дизайн колеса з кількома спицями в авіаційному стилі.

Mazda2 2023

Міський автомобіль Mazda буде оснащений лише двигунами внутрішнього згоряння. Модель буде пропонуватися з одним із двох варіантів двигуна. 15 BD («Blank Deck» або «чистий аркуш») і 15 Sport будуть оснащуватися 1,5-літровим чотирициліндровим бензиновим двигуном. Тим часом XD BD і XD Sport+ отримають 1,5-літрові дизельні двигуни.

Незрозуміло, чи будуть двигуни взагалі модифіковані з цим оновленням, але 1,5-літровий бензиновий двигун наразі видає 74 к.с. (55 кВт/75 к.с.) або 89 к.с. (66 кВт/90 к.с.) залежно від комплектації, а дизельний – 104 к.с. (77 кВт/105 к.с.).

Ціни новинки не оголошені, але вже відомо, що вона буде представлена в червні, а поставки почнуться в липні.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Актуальна стрічка новин: