Вживаний компактний гоночний автомобіль Toyota GRMN Yaris продали на аукціоні за рекордну суму

Підпишись на нас:

Toyota GR Yaris — це дуже вражаючий автомобіль і, мабуть, найкращий хот-хетч у продажу. Він користується настільки високим попитом, що є бажаючи викласти майже 140 000 доларів США, купуючи варіант обмеженого випуску.

Подробиці

Йдеться про спеціальну модель GRMN Yaris, представлену тільки для японського ринку 12 місяців тому. Як зазначили в виданні Autoracing і Drive, нещодавно його продали неназваному покупцеві на аукціоні в Японії за 18 165 000 ієн (139 497 доларів США) без урахування комісій, що є приголомшливою сумою та більш ніж удвічі вищою за рекомендовану роздрібну ціну автомобіля.

Toyota GRMN Yaris

Toyota створює лише 500 екземплярів GRMN і пропонує його з пакетом Circuit або Rally Package. Примірник, проданий на аукціоні, був оснащений пакетом Circuit Package, який, як випливає з назви, був розроблений із ще більшою спрямованістю на трек, ніж стандартна модель. У Японії GRMN Yaris з пакетом Circuit Package коштує 8 467 000 ієн ($65 021).

Toyota GRMN Yaris

У GRMN Yaris було зроблено безліч оновлень. Наприклад, зняли задні сидіння та встановили карбоновий капот. Крім того, автовиробник збільшив кількість точкових зварних швів на 545 порівняно зі стандартним автомобілем, щоб покращити жорсткість кузова. Моделі Circuit Package також оснащені 18-дюймовими кованими колесами BBS і оснащені більшими гальмами, регульованими амортизаторами Bilstein, подовженими бічними порогами, новою передньою губою та заднім антикрилом із вуглецевого волокна. Він важить на 20 кг менше, ніж стандартна модель.

Деякі невеликі оновлення також були зроблені в 1,6-літровому трициліндровому двигуні з турбонаддувом. Він продовжує видавати 268 к.с., але крутний момент збільшився з 272 фунт-фут (370 Нм) до 287 фунт-фут (390 Нм). Також встановлено шестиступінчасту механічну коробку передач з ближчим передаточним числом, а також механічні диференціали обмеженого тертя, як спереду, так і ззаду. Стандартний GR Yaris використовує диференціали Torsen.

GRMN Yaris Circuit Package, проданий на аукціоні, пофарбований у колір Matte Steel, який буде випущено лише з 50 одиницями, і він проїхав лише 66 км.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Актуальна стрічка новин: