Перші екземпляри Tesla Cybertruck очікуються цього літа, але виробництво розпочнеться не скоро

Підпишись на нас:

Виконавчий директор Tesla Ілон Маск заявив, що серійне виробництво довгоочікуваного Cybertruck почнеться не раніше 2024 року.

Подробиці

Під час квартальної звіту Tesla про прибутки за четвертий квартал Маск заявив, що Tesla сподівається почати виробництво Cybertruck цього літа, але зазначив, що даний процес почнеться повільно, перш ніж будуть нарощені виробничі можливості.

«Ми очікуємо, що виробництво розпочнеться цього літа», — підтвердив він. «Але я завжди намагаюся применшити початок виробництва, тому що початок виробництва завжди відбувається дуже повільно».

Tesla Cybertruck

Маск додав, що серійне виробництво почнеться в 2024 році, але не назвав точні терміни. Незалежно від того, коли почнеться серійне виробництво, Tesla вже має понад 1,5 мільйона попередніх замовлень на Cybertruck , тому для тих, хто очікує доставки, чим раніше почнеться серійне виробництво, тим краще.

«Tesla раніше давала фальшиві обіцянки щодо Cybertruck, але якщо компанії колись і потрібно було скоротити терміни для очікуваного продукту, це зараз», — сказала Auto News Джессіка Колдуелл, виконавчий директор Edmunds . «Cybertruck вже здається старою новиною, оскільки компанія так довго говорила про нього».

Цікаво, що Tesla ще не показала жодних зображень Cybertruck у серійному вигляді, а також не оголосила остаточні характеристики та ціни. Однак наприкінці жовтня з заводу Tesla все-таки з’явилася фотографія, на якій була зображена задня частина Cybertruck із новим дизайном задніх ліхтарів, що складається з маленьких ліхтарів на зовнішніх краях, центрального ліхтаря в центрі передньої панелі та заднього ходу.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Актуальна стрічка новин: