Преміум прем’єра від Mazda: в Україні стартують продажі нового кросоверу

Підпишись на нас:

Нова Mazda CX-60 виходить на український авторинок. Це буде перша модель нової преміальної лінійки японського бренду. Детальна інформація про автомобіль розміщена на офіційному сайті Mazda.

Преміум прем'єра від Mazda: в Україні стартують продажі нового кросоверу

Кросовер Mazda CX-60 2023 року став першою моделлю бренду, побудованою на новій задньопривідній платформі з поздовжнім розташуванням двигуна. Вона буде використана і для флагманської моделі Mazda CX-90, яка також невдовзі буде представлена в Україні. Нова Mazda CX-60 має загальну довжину 4745 мм і колісну базу 2870 мм. Автомобіль має подовгуватий капот, широку фірмову решітку радіатора і компактні фари. За замовчуванням авто отримало 20-дюймові колеса.

Преміум прем'єра від Mazda: в Україні стартують продажі нового кросоверу
Оскільки Mazda CX-60 2023 є першою преміальною моделлю марки, вже в базовій версії салон оздоблений натуральною шкірою. Кросовер отримав віртуальну панель приладів, проєкцію на лобове скло і великий сенсорний екран діагоналлю 12,3 дюйма. Автомобіль отримав об’ємний багажник на 570-1148 л.

Преміум прем'єра від Mazda: в Україні стартують продажі нового кросоверу

В Україні новинка Mazda CX-60 буде пропонуватися тільки в багатьох комплектаціях. Перша версія лінійки Exclusive (від 1 796 400 гривень) має безключовий доступ, двозонний клімат-контроль, датчики світла та дощу, електропривод сидінь і дверей багажника, підігрів всіх сидінь і керма, камеру заднього виду і бездротову зарядку для смартфонів.

Преміум прем'єра від Mazda: в Україні стартують продажі нового кросоверу

Дорожчий варіант преміум-лінійки (від 2 012 400 грн) додатково пропонує електропривід рульової колонки, вентиляцію сидінь, панорамний дах, камеру кругового огляду та аудіосистему Bose. Усі Mazda CX-60 2023 року випуску мають обов’язковий адаптивний круїз-контроль, систему автоматичного гальмування, утримання в смузі руху, моніторинг «мертвої» зони та втоми водія.

В Україні кросовер Mazda CX-60 продається з турбованими бензиновими двигунами об’ємом 2,5 л (192 к.с.) і 3,3 л (284 к.с.). Більш потужна версія розганяється до 100 км/год за 6,9 секунди і розвиває максимальну швидкість 219 км/год. Обидві версії оснащені 8-ступінчастою автоматичною коробкою передач і повним приводом.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Стрічка новин: