Стало відомо, який підвид танків Abrams отримає Україна

Підпишись на нас:

Танки Abrams, які Сполучені Штати збираються Україні, це M1A2, а не A1. Вони є на складі американських військових, але з них знята так звана «секретна броня», яка містить збіднений уран. Проте США так продає свої танки всім іншим країнам.

Подробиці

M1A2 Abrams виділяються вдосконаленими оптикою для наведення на цілі і системою управління. Також вони мають окрему тепловізійну камеру для командира екіпажу, що дозволяє йому самостійно ідентифікувати цілі за будь-якої погоди та умов бою.

Нова модифікація танка з оцифрованими механізмами для управління дозволяє автоматично обмінюватися інформацією з іншими машинами, швидко відстежувати місцезнаходження союзників, виявляти противника та працювати над артилерійськими запитами.

Водночас ті «Абрамси», які отримає Україна, будуть позбавлені секретних пакетів броні, які використовують американські військові, до складу яких входить збіднений уран.

Будь-яка модифікація «Абрамса» переважає по бойовим парамтерам радянські танки. Однак вони більш складні в експлуатації і використовують дороге паливо JP-8, адже «їдять» реактивний його підвид своїми турбореактивними двигунами. Крім того, для них потрібна розвинена інфраструктура, яка зможе допомогти з обслуговуванням.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Актуальна стрічка новин: