Техніка ворога: на російські БТР-82 приварюють металобрухт для захисту від вогню зі стрілецької зброї

Підпишись на нас:

Російські інженери створили новий додатковий бронекомплект із металевого сміття для захисту бронетранспортерів БТР-82 від вогню стрілецької зброї та артилерії.

Подробиці

Чудернацька на вигляд бронетехніка оснащена металевими швеллерами для захисту найбільш вразливих лобових і бічних частин.

Поспішно підготовлені імпровізовані модифікації броні покликані нівелювати недоліки конструкції російських бойових машин, які виявились у перші місяці війни в Україні.

Екіпажі БТР-82 скаржаться на беззахисність його бойових машин від стрілецької зброї та артилерійських снарядів. Легке бронювання російських бронетранспортерів не може захистити екіпаж від обстрілів, а тим більше від атак сучасних протитанкових засобів типу Javelin чи NLAV.

Бронетранспортер БТР-82 є останньою версією радянського сімейства БТР-80. Вогнева міць БТР-82А підвищується за рахунок використання нового уніфікованого бойового модуля з електроприводом, озброєного однією 30-мм гарматою 2А72 у поєднанні з кулеметом калібру 7,62 мм. Башта повністю стабілізована на двох осях і оснащена новими прицільними пристосуваннями. БТР-82 може вести вогонь з ходу вдень і вночі.

Броньований корпус БТР виготовлений із синтетичного матеріалу, ламінованого кевларом, для забезпечення балістичного захисту. Посилена багатошарова підлога забезпечує захист від саморобних вибухових пристроїв (СВУ) і вибухів мін. Відколювальні вкладиші всередині броні автомобіля також повинні захищати екіпаж від вибуху.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Актуальна стрічка новин: