6 літрів на 100 км: потужний кросовер від Great Wall готується вийти на європейський авторинок

Підпишись на нас:

В мережі з’явились світлини нового Wey Latte. Очікується, що середньорозмірний кросовер Great Wall Group від підрозділу класу “люкс” надійде у виробництво до кінця поточного року.

Потужний кросовер від Great Wall готується вийти на європейський авторинок

Передсерійний концепт-кар Wey Latte вже анонсували у 2021 році, але старт серійної моделі трохи відклали. Дана модель призначена для експорту. Бренд Wey вже є на європейському ринку, де представлений в кількох моделях, котрі вже пройшли краш-тести.

Потужний кросовер від Great Wall готується вийти на європейський авторинок

4,7-метровий кросовер Great Wall зазнав серйозних візуальних змін на шляху від концепції до виробництва, успадкувавши стилістику більшого Way Mocha. Автомобіль має повністю нову передню частину з тонкими “двоповерховими” фарами та ліхтарями по всій ширині кузова.

Потужний кросовер від Great Wall готується вийти на європейський авторинок

Серіалізація салону Wey Latte не була опублікована. Усередині концепт-кара встановили тонкий віртуальний екран панелі приладів і великий сенсорний екран.
Кросовер Great Wall Wey Latte має повний привід і 326-сильну гібридну силову установку з 1,5-літровим бензиновим турбованим двигуном і двома електромоторами. На електричній тязі він може проїхати близько 100 км і споживає менше 6 літрів пального на 100 км.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Стрічка новин: