Канадські бронетранспортери Senator вже в Україні

Підпишись на нас:

Канадський виробник бронетехніки Roshel поставив Збройним Силам України сотню високотехнологічних бронетранспортерів Senator.

Подробиці

Бронетехніка була доставлена ​​в Україну в рамках військової допомоги Оттави Україні та підтримки меценатів зі Східної Європи.

«Компанія «Рошел» поставила понад 100 автомобілів. Понад 300 їдуть в Україну», – повідомили в компанії.

Senator — це нещодавно розроблений броньований автомобіль (перший Senator зняли з виробництва у 2018 році), призначений для використання правоохоронними органами та прикордонним патрулем.

Senator в Україні

Цю техніку українські військові активно використовували під час контрнаступу на сході та півдні країни. Крім того, для забезпечення безпеки на кордоні з Білоруссю прикордонним військам передано партію бронетехніки.

Військові відзначають хороші маневрені характеристики Senator порівняно з більш важкою американською та українською бронетехнікою.

У компанії заявили, що кузов автомобіля був спеціально розроблений для використання передових тепло- та шумоізоляційних матеріалів, що забезпечує безкомпромісний рівень комфорту для його пасажирів. Автомобіль повністю кондиціонований для комфортного використання в суворих умовах.

Бронювання салону і моторного відсіку Senator по периметру розроблено для забезпечення рівня балістичного захисту CEN B7, але броня Senator витримує і сильніші удари. Підлога оснащена захистом від одночасного вибуху 2 німецьких ручних гранат DM-51 або еквівалентних легких протипіхотних мін.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Актуальна стрічка новин: