Шикарний електромобіль-кабріолет Genesis X Convertible буде запущено в виробництво

Підпишись на нас:

Genesis пройшов довгий шлях за короткий проміжок часу, і, схоже, компанія дала зелене світло ультра-розкішному флагману. Розмовляючи з Automotive News, голова Національної консультативної ради дилерів Genesis сказав, що концепт X Convertible буде запущений у виробництво.

Подробиці

Пітер Ланцавеккіа сказав, що новина була підтверджена головним креативним директором Genesis Люком Донкервольке, але на даний момент про плани компанії мало що відомо. Проте Ланцавеккіа в захваті від цієї моделі, оскільки він сказав виданню, що це буде «справжній флагман бренду».

Повідомляється, що коли концепт Genesis X Convertible буде продаватися, то серійна модель може коштувати понад 200 000 доларів США, або навіть більше 300 000 доларів. При цьому виробництво, ймовірно, буде вкрай обмеженим, хоча це не дивно.

Хоча Genesis офіційно не підтвердила цю новину, концепт X Convertible був представлений у листопаді минулого року як третій член сімейства, яке також включало концепти X і X Speedium Coupe . Він мав вражаючий дизайн і висувний жорсткий дах із «прозорими люками» над передніми сидіннями. Це обіцяло створити відчуття відкритості, навіть коли дах був закритий.

Genesis X Convertible

Genesis не надав технічних деталей про концепт, але електричний кабріолет мав чотиримісний інтер’єр із цифровою панеллю приладів, яка перетікала у вертикальну інформаційно-розважальну систему. У салоні також були шкіряні сидіння та вовняна оббивка.

Genesis X Convertible

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Актуальна стрічка новин: