Citroen e-C3: бюджетний електромобіль, який коштує дешевше мільйона гривень

Підпишись на нас:

В компанії Citroen розробляють план як відвоювати ринок в китайських виробників на європейській автомобільній арені. Для цього хочуть перевипустити електромобіль e-C3 та поставити на нього нижчу ціну в межах до 27 000 доларів.

Подробиці

Новий Citroen e-C3 має стати одним з найдешевших в Великобританії в 2024 році. Генеральний директор Тьєрі Коскас прагне, щоб новинка була дешевша за Vauxhall Corsa Electric. Потенційно ціна має бути нижче на 12000 доларів.

Тьєрі Коскас зазначив, що це буде справжній прорив на автомобільному ринку. Citroen стане єдиною компанією, яка запропонує електромобіль випущений в Європі, з абсолютна всіма функціями, які очікують покупці, та ще й буде дешевшим за інших.

Оновлений e-C3 буде виготовлятися в Словаччині в м.Трнава. На цьому ж заводі виходять з конвеєра теперішні C3 та Peugeot 208. Новинка буде мати запас ходу 300 км та працювати на базі платформи Stellantis, завдяки чому і планується економічно виграти битву з китайськими аналогами.

Тьєрі Коскас прагне довести, що європейські автоконцерни здатні конкурувати з дешевими китайськими електромобілями. Компанія Citroen має 100-річну історію та багато прихильників, тож настав час зайняти на ринку нові позиції за правилами гри, які використовують китайські автомобільні виробники.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Стрічка новин: