Боїтесь корозії – не купуйте ці авто: антирейтинг моделей

Підпишись на нас:

Автовласники своїм найбільшим ворогом вважають не патруль поліції, а корозію на кузові. Адже якщо в першому випадку проблему можна вирішити, то в другому – ні. Кузов та деталі, які покрились іржею, майже не мають шансу на відновлення. Саме тому автовиробники докладають чимало зусиль, щоб їх транспорт мав стійкість до рудих плям.

Звісно, що не у всіх виходить підняти даний показник до високого рівня, а тому деякі автомобілі менш стійкі до корозії. Ми вирішили проаналізувати відгуки автовласників та створити антирейтинг авто, котрі швидко піддаються впливу іржі.

Jeep Wrangler

Автомобіль створений, щоб долати складні перешкоди та проходити складні місця. Саме за це його дуже високо цінують водії, але неприємною неочікуваністю для них є поява рудих плямок на комплектуючих.

Alfa Romeo Giulietta

Люксові автомобілі, не зважаючи на свою високу ціну, також можуть отримати руде забарвлення в самих неочікуваних місцях. І дана модель не є винятком. Модель Giulietta має проблему стійкості під кузовом та окремих деталей.

Land Rover Discovery Sport

Land Rover зарекомендував себе, як надійний та міцний позашляховик, а тому в жодного водія не виникає сумнівів стосовно якості комплектуючих моделі. Але Land Rover Discovery Sport потрапляє до нашого антирейтингу через плямки іржі то на кузові, то під капотом.

Fiat 500

Найбільш вразливе місце Fiat – це бік кузова. Неприємну картину власник може спостерігати на дверях, крилах та під кузовом.

Nissan Pathfinder

Автомобіль є дуже популярним на авторинку, але водії купуючи його ризикують отримати неприємний бонус у вигляді іржі на задніх дверях та бамперах.

Звісно, що на корозію впливають і погодні умови, і експлуатація транспортного засобу, а також ретельність обслуговування. Тому рекомендуємо дотримуватись всіх порад стосовно того, як уникнути появи іржі та, за можливості, наносити на автомобіль антикорозійне покриття.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Стрічка новин: