Mini Cooper 1971 року модернізували до 117 кінських сил

Підпишись на нас:

У класичних Mini є щось цікаве. Очевидно, ви ніколи не захочете врізатися у великий позашляховик, перебуваючи за його кермом, але їхні компактні розміри забезпечують інеповторне враження від водіння.

Подробиці

Класичні моделі Mini також досить популярні для тюнінгу та оновлення зовнішності. Візьміть цей, нещодавно показаний на каналі Hoonigan – Austin Mini Cooper 1971 року випуску. Його стандартний двигун замінили на однокулачковий двигун Honda серії D.

Цей агрегат витісняє 1,6-літр із своїх чотирьох циліндрів і має VTEC. З двигуном D16 працює механічна коробка передач, яка приводить в дію крихітні 10-дюймові передні колеса SSR.

У Mini було внесено дуже мало інших модифікацій, хоча він має деякі нові елементи в салоні, а також цифрову панель приладів AEM.

Якщо ви володієте таким класичним Mini і встановлюєте на нього 1,6-літровий двигун Honda без наддуву, ви, очевидно, не прагнете досягти дуже великих показників потужності. Тим не менш, команда Hoonigan все ж вирішила прив’язати його до динамометра для серії продуктивних прогонів, щоб побачити, скільки він видає.

У першому заїзді автомобіль видає 116 к.с. на передні колеса. Під час другого запуску, при трохи менших за 7000 об/хв вдалося зібрати разом табун із 117 «коней». У третьому й останньому заїзді він знову досяг 117 к.с.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Актуальна стрічка новин: