Компактний мінівен Suzuki перетворють на позашляховик з передньою частиною «від Camaro»

Підпишись на нас:

Suzuki Every, маленький фургон, який доступний у Японії, виявився досить популярним як основа для творчої зміни дизайну. Маленький фургон може виглядати як вінтажний Camaro завдяки японському тюнеру Gibson.

Подробиці

Подібно до інших тюнерів, Gibson змінює лише передню частину Suzuki. Комплект з «мордою» від Camaro включає крихітний капот з невеликою опуклістю, нові передні крила, круглі фари від Koito, новий передній бампер і повністю закриту решітку радіатора в стилі ретро. Вищезазначені деталі розроблені так, щоб виглядати як Chevrolet Camaro 1969 року, з необхідними модифікаціями, щоб бути сумісними з контуром і пропорціями Suzuki Every.

Тюнер фактично пропонує дві різні варіації комплекту в стилі Camaro. Перший називається Every Max і має авантюрний вигляд, особливо на зображеному прикладі, де він поєднується з захистом бампера, захистом, бічними підніжками, позашляховими колесами та тентом на даху.

Другий варіант був представлений на цьогорічному Токійському автосалоні та має більш спортивний вигляд, натхненний Camaro SS. Він використовує ту саму решітку радіатора, фари та капот, що й Every Max, але додає значок SS, глибший передній бампер зі спортивними повітрозабірниками, розширені крила та спліттер, що нагадує фірмове підборіддя Camaro. На виставковому майданчику Every SS також отримав комплект бічних порогів, легкосплавні диски червоного кольору та червону оббивку салону. Якщо вас цікавить вартість, накладки в стилі Camaro обійдуться у 242 000 ієн (1862 долари), не враховуючи витрати на доставку, фарбування та встановлення.

Suzuki Every в стилі Camaro

Тим, хто віддає перевагу бездоріжжю і вже має Suzuki Every, доведеться витратити ті самі ¥242 000 ($1862) на передню частину Camaro, плюс ¥44 000 ($339) на бампер і захисну пластину, ¥88 000 ($677) за бічні підніжки, ¥308 000 ($2372) за тент на даху Gravis і трохи додаткових грошей на колеса A/T і правильний комплект підвіски.

І останнє, але не менш важливе: компанія також пропонує вінтажні варіанти оббивки для передніх і задніх сидінь і набори ліжок від Gravis або Grafam вартістю 209 000 ієн (1610 доларів США), які дозволять вам спати всередині Every, хоча наразі вони вказані як розпродані в Gibson’s.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Актуальна стрічка новин: