Розкритий дизайн доступного електромобіля Xiaomi, який схожий на McLaren

Підпишись на нас:

Китайська технологічна компанія Xiaomi, найбільш відома своїми смартфонами та іншою споживчою електронікою, створює свій перший автомобіль. Перед офіційним запуском у 2024 році електричний седан з’явився на внутрішньому ринку на низці веб-сайтів і в соціальних мережах, зокрема на Weibo, де ми знайшли ці зображення.

Подробиці

Xiaomi вперше сформувала свій підрозділ розробки автомобілів ще в 2021 році, купивши компанію з технологій автономного водіння Deepmotion Tech і незабаром після цього побудувавши завод з виробництва електромобілів. Минулого літа у них був готовий перший інженерний прототип, а тепер просочилася серійна версія цього автомобіля під назвою MS11.

MS11 EV від Xiaomi

MS11 EV від Xiaomi виглядає як седан McLaren. В цілому дизайн седана досить симпатичний. Його купеподібний спортивний силует цілком очікуваний, оскільки це електромобіль, який має бути аеродинамічним, і навіть якби він не був електричним, на ринку залишилося не так багато седанів, які не прийняли даний популярний стиль кузова. Спортивності додають вентиляційні отвори на кормі переднього та задніх крил, а також яскраво-жовті гальма Brembo.

MS11 EV від Xiaomi

Одна з причин, чому він може виглядати так добре, полягає в тому, що він запозичив деякі елементи з перевірених часом дизайнів інших спортивних автомобілів. На передній панелі ми не можемо не відчути, що фари та загальна форма бампера дуже нагадують McLaren, а багаторівнева задня частина із задніми ліхтарями на всю ширину нагадує Aston Martin DBS. Навіть колеса, здається, дещо схожі на колеса Lamborghini Huracan Evo.

MS11 EV від Xiaomi

Датчик Lidar, встановлений на даху, і нетипові дверні ручки свідчать про насичену технологічними рішеннями філософію цього автомобіля, яка, як очікується, зосередиться на автономному водінні.

MS11 EV від Xiaomi

Специфікації запасу ходу та потужності ще не оголошені, але звіт Car News China показує, що автомобіль використовуватиме батареї, які постачатимуть CATL та BYD, а електродвигуни виготовлятиме сама Xiaomi. Після офіційного запуску MS11, ймовірно, буде конкурувати з такими автомобілями, як седан Afeela від Sony і Honda. Це ще один електромобіль, розроблений частково технологічною компанією.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Актуальна стрічка новин: