Hyundai випустить пікап, який перешершить Tesla Cybertruck

Підпишись на нас:

На сьогоднішній день лінійка корейських пікапів включає Hyundai Santa Cruz, а незабаром до нього приєднається ще й Kia Tasman. Але зупинятися на цьому альянс із Сеулу не має наміру.

Подробиці

Незабаром у нього з’явиться ще один автомобіль у цьому сегменті, але не з бензиновим двигуном, а з електричним. Він має скласти конкуренцію Ford F-150 Lighting, Rivian R1T і, зрештою, Tesla Cybertruck.

Hyundai випустить пікап, який кине виклик Tesla Cybertruck

У рамках дня інвестора керівництво Hyundai підтвердило, що розробляє пікап на платформі E-GMP другого покоління. За чутками, автомобіль отримає назву eM і на відміну від Kia Tasman, який тільки готується до дебюту, це буде не пікап з кузовом на рамі, а цілісний автомобіль, близький за філософією до Hyundai Santa Cruz.

Hyundai випустить пікап, який кине виклик Tesla Cybertruck

Під яким брендом планується випустити новинку (Hyundai, Kia чи Genesis), корейці не уточнили. Терміни дебюту моделі також поки що засекречені.

Найближчою прем’єрою південнокорейського автогіганта має виявитися Kia Tasman, який продаватимуть в Австралії, Новій Зеландії, Уругваї, Франції та Коста-Ріці.

У перспективі ця модель, як і анонсована новинка компанії, може отримати електричний двигун. Втім, спочатку вона буде продаватися тільки з ДВС.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Стрічка новин: