6 літрів на 100 км: в Україні стартували продажі люксового французького кросовера

Підпишись на нас:

На українському ринку з’явився преміальний кросовер DS 7. Автомобіль представлений у двох комплектаціях. Інформацією поділились в офіційному представництві компанії. Кросовер DS 7 дебютував торік.

В Україні стартували продажі люксового DS 7, що видає 300 к.с.

Розробники попрацювали над моделлю та зробили все можливе, щоб вона не відставала від передових технологій. Одразу впадає у вічі вузька оптика з фарами DS PIXEL LED VISION, а денні ходові вогні, ніби дуга. Решітка радіатора також стилізована та має хромований ефект 3D.

В Україні стартували продажі люксового DS 7, що видає 300 к.с.

DS 7 має темно-сірі 19-дюймові колісні диски Edinburgh, акцентів колесам додають сріблясті елементи. Якщо заглянути в салон, то його вишуканість приголомшить навіть найвибагливіших автолюбителів. Шкірна обробка, багатофункціональна панель керування, 12,3-дюймова панель приладів і 12,0-дюймовий дисплей інформаційно-розважальної системи створюють незабутній досвід водіння.

В Україні стартували продажі люксового DS 7, що видає 300 к.с.

Перелік функціонала включає: систему автоматичного екстреного гальмування, моніторинг “сліпих зон”, утримання в смузі руху, двозонний клімат-контроль, камеру заднього огляду й електрорегулювання передніх сидінь. Для тих, хто бажає отримати люксову версію буде доступний адаптивний круїз-контроль, камери кругового огляду, електричне регулювання нахилу спинки заднього ряду сидінь, передні сидіння з масажем і вентиляцією та панорамний дах.

В Україні стартували продажі люксового DS 7, що видає 300 к.с.
На вибір буде запропоновано повнопривідний 1,5-літровий турбодизель BlueHDI потужністю 130 к.с. з 8-ступінчастою АКПП та витратою 5,6 літра на 100 км.

А також повнопривідний гібрид з 1,6-літровим турбованим бензиновим двигуном і двома електромоторами потужністю 300 к.с. В цьому випадку розхід палива становить 1,2 літра бензину на 100 км у змішаному циклі.

Звісно, що будуть існувати і топові версії для тих, хто цінує повний комфорт. За доплату авто можна буде оснастити асистентом нічного бачення DS Night Vision і преміальною аудіосистемою Focal Electra. Також покупці можуть замовити кросовер із пакетом Black Pack, який додає чорні текстуровані вставки чорного кольору в передньому та задньому бамперах і рейлінги на дах чорного кольору.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Стрічка новин: