В мережі показали ЗАЗ-1102 в сучасному кузові

Підпишись на нас:

Новенький ЗАЗ-1102 “Таврія” мрія багатьох досвідчених водіїв, але автомобіль знятий з виробництва понад 16 років. Попри це на українських дорогах часто зустрічаються прихильники моделі. Дехто обирає авто за надійність, дехто – за бюджетність, а деякі водії кажуть, що автомобіль передбачуваний.

Подробиці

Саме тому поціновувачі “Таврії” часто тюнінгують модель, або створюють цікаві рендери автомобіля. Цього разу такий колаж запропонував на обговорення публіці Роман Прядко.

Дизайнер запропонував вигляд сучасної Tavria Nova A-Class з оригінальним кузовом, але витонченішими формами. Автомобіль залишив впізнаваний стиль, але отримав нові та цікаві рішення.

“Нова” старенька “Таврія”: в мережі показали сучасний ЗАЗ-1102

Звісно, що на відновлення виробництва ніхто не очікує, але це не означає, що цього не трапиться. Саме тому деякі водії дотепер плекають надію на відновлення виробництва улюбленої моделі.

Запорізький автозавод виготовляв ЗАЗ-1102 протягом 1987 – 2007 років. За 20 років власниками “Таврії” стало дуже багато громадян, а тому автомобіль отримав статус народного.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Стрічка новин: