Audi випустить унікальний електричний позашляховик, щоб створити конкурента Land Rover Defender і Mercedes-Benz G-Class

Підпишись на нас:

У новому звіті говориться, що Audi збирається випустити повністю електричний позашляховик 4×4, який буде конкурувати з Land Rover Defender і Mercedes-Benz G-Class. Унікальний позашляховик буде їздити на платформі, яка призначена для майбутнього відродження бренду Scout.

Подробиці

Керівник відділу дизайну Audi Марк Ліхте каже, що новий позашляховик не буде будуватися на платформі PPE, яку використовують Porsche та Audi, і не використовуватиме шасі Ford Ranger, яке буде включено в майбутній позашляховик VW.

Унікальний позашляховик Audi

Автомобіль може бути готовий до виробництва до 2027 року і скоріш за все його основне призначення – позашляховик, орієнтований на бездоріжжя. Навіщо стрибати в цей сегмент, де так довго домінували Land Rover і Mercedes? У Ліхте була на це відповідь:

«Якщо ви подумаєте про історію Audi – успіх у ралі у 80-х роках з Quattro та Sport Quattro – легко пояснити, чому Audi потрібен такий автомобіль. А якщо говорити про Quattro 2.0, то він відповідає ще більше. «Я думаю, що в лінійці легкових автомобілів Audi є місце для міцного позашляховика», сказав він. «Є потенціал, оскільки є лише два преміум-гравці… і я думаю, що є місце для третього».

Унікальний позашляховик Audi

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Актуальна стрічка новин: