Для гасіння Tesla Model S, яка загорілася на автостраді використали 22 700 літрів води

Підпишись на нас:

Пожежна команда Сакраменто вилила на Tesla Model S 22 700 літрів води, щоб загасити пожежу після того, як електромобіль загорівся на автостраді.

Подробиці

Пожежна служба міського метрополітену повідомила, що власник автомобіля не помітив нічого незвичайного в поведінці чи роботі автомобіля до пожежі, яка почалася на шосе 50 о 16:00 29 січня.

На щастя, під час аварії ніхто не постраждав, але пожежним командам довелося серйозно попрацювати, щоб приборкати вогонь у акумуляторному відсіку. Дорожній патруль Каліфорнії (CHP) був змушений перекрити дві смуги дороги і навіть через 19 хвилин після початку інциденту записи у журналі свідчать, що загасити вогонь не вдавалося.

На місце події прибули дві пожежні машини, водовоз і автодрабина, і зрештою пожежники загасили вогонь, використовуючи домкрати, щоб підняти автомобіль і отримати доступ до акумуляторної батареї знизу.

На гасіння середньої пожежі в автомобіля з бензиновим двигуном може знадобитися 1890-3785 літрів води, відповідно до коментарів керівника пожежної служби виданню The Independent. Більше того, така кількість води зачасту не використовується навіть при гасіння пожежі в будинку.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Актуальна стрічка новин: