Повністю новий Renault Duster: 5 цікавих фактів

Підпишись на нас:

Компанія Renault близька до фінальної стадії підготовки нового покоління кросовера Duster. Бестселер марки, що продається в Європі під брендом Dacia, зі зміною генерації має пережити істотні зовнішні та технічні зміни. Незважаючи на те, що до прем’єри залишається приблизно півроку, деякі подробиці новинки вже відомі.

Дизайн та розмір

Renault Duster

Нове покоління Duster відрізнятиметься свіжим сучасним дизайном, черпаючи натхнення з концептуального позашляховика Bigster. Автомобілю повинні дістатись чіткі лінії кузова, світлові елементи у формі літери Y, а також фірмова вертикальна і м’язова постава, яка додасть йому агресивний зовнішній вигляд на дорозі.

Очікується, що довжина нового «Дастера» складе 4,44 метри, що дозволить забезпечити достатньо вільного простору в салоні для пасажирів та багажу.

Платформа

В основу кросовера ляже модульна архітектура Renault-Nissan CMF-B.

Інтер’єр та особливості

Renault Duster

У Renault збираються покращити загальне враження від салону Duster, покращивши як його дизайн, так і якість матеріалів. Такий кросовер повинен мати повністю цифрову комбінацію приладів, мультимедійну систему з великим сенсорним дисплеєм, а також повністю переглянуту ергономіку.

Силовий агрегат та повний привід

Renault Duster

Duster наступного покоління, швидше за все, комплектуватиметься цілою низкою варіантів трансмісій. Конкретні версії поки не розкриваються, але в Європі це напевно будуть виключно гібриди.

Однією з силових установок може бути зв’язка 1,6-літрового бензинового мотора та електричного двигуна, що сумарно видає 140 к.с. Привід, зрозуміло, можна буде вибрати як передній, так і повний.

Терміни дебюту

Незважаючи на те, що спочатку новий Duster збиралися представити у 2024 році, нові чутки із Франції кажуть, що прем’єра машини може відбутися вже протягом цього року. Як передбачуваний термін називають листопад.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Стрічка новин: