В 2027 році на ринок вийде оновлений кросовер Dacia Sandero

Підпишись на нас:

Компанія Dacia планує випустити новий Sandero в електричній версії. За планом авто має з’явитися в 2027 або 2028 році та буде сходити з конвеєра до 2034-2035 рр. Повнорозмірний, ефективний, економічний — саме таким буде кросовер.

Подробиці

В першу чергу потрібно досягти нульових викидів та зберегти доступність з економічними витратами на обслуговування та використання. Dacia повідомила, що планує електрифікувати весь модельний ряд.

В 2021 році було випущено кросовер Dacia Spring. В Європі вже продано 120 тис. автомобілів, тож дебют можна вважати успішним. Модель Sandero стане першим кроком до створення доступних електромобілів. Це не буде про високоємні батареї та дальність ходу, надшвидку зарядку. Головне — доступність в своєму сегменті, якою вона й зараз лишається для користувачів. Завдяки уникненню складних технологічних рішень, електрокросовер буде мати раціональну вартість для автовласників.

Dacia Sandero 2027

Електромобілі від Dacia будуть їздити на базі платформи CMF-B від Renault Group. Новий Sandero матиме меншу вагу, що також буде фактором зниження вартості кросовера разом з можливістю встановити в авто меншу батарею.

Dacia Sandero з ДВЗ ще не йде з ринку. Автомобілі будуть продаватися в Європі до 2035 року, а в Англії до 2030 року. Є думка зробити гібридну версію. Компанія планує продовжити працювати в цьому напрямку та стати лідером в сегменті В з пропозицією доступних електромобілів.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Стрічка новин: