Китайський виробник завезе в Україну компактний електричний кросовер з запасом ходу 331 км

Підпишись на нас:

Китайський бренд Dongfeng скоро може з’явитися і на нашому ринку з новим електричним кросовером. Йдеться про модель Nano Box 2023 модельного року, яка побудована на французькій платформі Renault City K-ZE. По ціні Nano Box повинен залишитись дешевшим за $20 000.

Подробиці

Ця модель буде трохи дорожча за вже представленого в нас Dongfeng EX1 Pro.

Габарити кузова новинки складають 3732х1579х1515 мм, а його колісна база дорівнює 2423 мм.

Dongfeng Nano Box

Автомобіль є повністю електричним і оснащений невеликою силовою установкою, продуктивністю 45 «коней». Забезпечувати її живленням покликана літій-іонна батарея, показник ємності якої дорівнює 27,2 кВт*год. Вона дозволяє паркетнику долати без необхідності заряджання дистанцію в 331 км. Є підтримка швидкої зарядки (з 30 до 80 % заряду – 30 хвилин) і зарядка за допомогою розетки. При цьому гранична швидкість обмежена 105 км/год.

Dongfeng Nano Box

Інтер’єр кросовера оформлений досить просто і передбачає можливість розміститися на сидіннях з екошкіри трьом пасажирам і водієві.

Dongfeng Nano Box

Незважаючи на компактні габарити та бюджетний статус автомобіля, список його штатних можливостей є досить широким. Так, в кросовера є цифрова панель приладів з екраном на 7 дюймів, нова мультимедіа з десятидюймовим тачскріном, комплект із шести ейрбегів, камера заднього виду, парктронік, а також стабілізаційна система.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Актуальна стрічка новин: