Стало відомо, який повнорозмірний позашляховик став найпопулярнішим в Україні (фото)

Підпишись на нас:

В сегменті повнорозмірних позашляховиків визначився лідер українського ринку. Ним став Volkswagen Touareg в класах E SUV та F SUV.

Volkswagen Touareg

Подробиці

Популярність позашляховика вийшла на новий рівень. В березні 2023 року Touareg став лідером не тільки серед повнорозмірних позашляховиків, але й в сегменті середньорозмірних (D SUV). За популярністю він обійшов Toyota Land Cruiser Prado та Skoda Kodiaq.

Травень 2023 року став для Touareg не менш вдалим, ніж березень. По всім позиціям він зайняв перше місце. В сегменті E SUV позаду залишились Mercedes-Benz GLE та Toyota Land Cruiser. Таким чином, позашляховик зайняв 16,5% ринку.

Volkswagen Touareg

В Україні Volkswagen Touareg коштує від 2 955 447 грн. Пропонується в двох варіантах — з бензиновим та дизельним двигуном. Потужність автомобілів складає 231 до 422 к.с. В парі з бензиновим та дизельним двигунами працює 8-ступінчаста автоматична трансмісія.

Осінь 2023 року стане ще однією подією, адже на ринку Україні з’явиться Volkswagen Touareg нового покоління. Не виключено, що він також претендуватиме на позицію лідера в своєму сегменті.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Стрічка новин: