В новому електромобілі Tesla відпало кермо під час руху, але власнику виписали рахунок на ремонт

Підпишись на нас:

Власник Tesla Model Y розповів у Twitter, що кермо його щойно купленої Model Y відпало, коли він їхав зі своєю родиною.

Подробиці

Власник авто, який в своєму Twitter-аккаунті з ніком Preneh24 стверджує, що він отримав білу Model Y 24 січня 2023 року і їхав на ній по шосе, коли раптом кермо від’єдналося від рульової колонки. На щастя, позаду нього не було машин, і він зміг швидко зупинитися біля центрального розділювача.

В електромобілі Tesla знову відпало кермо під час руху

Викликали евакуатор і транспортний засіб доставили в сервісний центр Tesla. Проте на цьому проблеми власника не закінчилися.

Представник Tesla спочатку зв’язався з власником, зазначивши, що модель Y була отримана, але він не мав жодної інформації про те, що не так з транспортним засобом (ніби від’єднане кермо не було ознакою…). Після того, як власник повідомив Tesla про проблему, виробник почав розслідування та швидко надіслав власнику рахунок на суму 103,96 доларів США. Ці кошти мали піти на ремонт, хоча цілком очевидно, що дана проблема є виробничим дефектом.

Зрозуміло, що власник не вважав доречним платити за ремонт, і рахунок-фактуру було оновлено, щоб видалити вартість ремонту.

Preneh24 поділився скріншотами своєї розмови з представником Tesla в Twitter і попросив повне відшкодування. Хоча представник Tesla каже, що виробник автомобіля не має політики повернення, він зв’язується з дилерським центром, де він придбав автомобіль, щоб спробувати організувати відшкодування.

«Ми втратили довіру до Tesla і були б дуже вдячні за те, щоб цю машину забрали назад і відшкодували повну суму. Я вважаю, що безпека важливіша за технічну машину», — написав він.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Актуальна стрічка новин: