Електромобіль Nissan Ariya проїде 27 000 км від Північного полюса до Південного

Підпишись на нас:

Nissan злегка модифікував кросовер Ariya і сподівається, що він зможе здолати епічну експедицію від полюса до полюса за допомогою двох британських авантюристів.

Подробиці

Мандрівка довжиною 27 000 км планувалася чотири роки і проведе команду подружжя Кріса та Джулі Ремсі від Північного магнітного полюса до Південного. Nissan хоче довести, що електромобілі, і зокрема Ariya, витриваліші та потужніші, ніж деякі люди вважають.

Електромобіль Nissan Ariya

Їхати від полюса до полюса означає, що вона повинна подолати засніжені пустирі, але це лише частина завдань, які стоять перед «Арією». Подорожуючи по полюсам, Nissan EV також доведеться мати справу з горами та пустельними дюнами. Але Nissan звела модифікації до мінімуму, щоб зберегти деяку подобу зв’язку із серійним автомобілем, який можна придбати в дилерському центрі Nissan.

Електромобіль Nissan Ariya

«Пригодницька» Ariya оснащена набором величезних 39-дюймових шин, які значно збільшують дорожній просвіт, але для їх встановлення потрібно було зняти деякі частини кузова та додати набір широких крил. Команда також внесла зміни в підвіску, але акумулятор, електрична трансмісія та система повного приводу 4ORCE залишилися недоторканими.

Електромобіль також обладнано буксирувальним блоком відновлюваної енергії з вітровою турбіною та сонячними панелями, які допомагають заряджати акумулятор, коли автомобіль припаркований. Безпілотний літальний апарат можна запускати прямо з даху, щоб допомогти Ремзі знімати фотографії та відео про їхню подорож, а Nissan також має спеціально вбудовану еспресо-машину, щоб кавовоман Кріс отримував регулярні дози екологічно чистого кофеїну.

«Планування та підготовка до Pole-to-Pole були такою важливою частиною нашого життя протягом останніх чотирьох років, тому я дуже чекаю початку експедиції в березні», – сказала штурман Джулі Ремсі.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Актуальна стрічка новин: