Nissan показала унікальний електричний кабріолет Max-Out

Підпишись на нас:

Nissan не випускав кабріолети з того моменту, як у 2019 році було знято з виробництва 370Z Roadster, але це не завадило компанії продемонструвати новий концепт кабріолета Max-Out.

Подробиці

Концепт, представлений в 2021 році у рамках заходу, присвяченого майбутньому сталої мобільності та інноваційного дизайну, був перетворений на фізичний автомобіль.

Незважаючи на це, Nissan практично нічого не сказав про модель, окрім того, що вона «створена, щоб забезпечити звільняюче відчуття відкритості, пропонуючи покращений динамічний досвід водіння». Компанія додала, що концепція «відображає інновації Nissan у розробці різноманітного асортименту передових і вражаючих автомобілів з чітким баченням того, як вони можуть принести користь як окремим особам, так і суспільству».

Якщо відкинути маркетингову гіперболу, то концепт Max-Out — це стильний електричний кабріолет із повністю закритою решіткою радіатора, яка, здається, виконує роль цифрового дисплея. Таку обробку також можна знайти на колісних ковпаках, які виглядають як червоточини.

В інших місцях ми можемо побачити виразний стиль кузова з довгими плавними лініями та плавними вигинами. До них приєднується мінімалістичне лобове скло та задня панель з підсвічуванням, яка імітує передню панель.

Футуристичний дизайн продовжується в салоні з двома сидіннями та геометричним килимом, що виглядає як оптична ілюзія. Концепт також був оснащений рульовим колесом у стилі кокетки та великим екраном, який поєднує цифрову панель приладів з інформаційно-розважальною системою.

Незважаючи на те, що концепція виглядає як політ фантазії, Nissan працює над розширенням своєї лінійки електромобілів і почне виготовляти два нових електромобілі в Кантоні, штат Міссісіпі, починаючи з 2025 року.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Актуальна стрічка новин: