Легендарний Ferrari 360 Spider Девіда Бекхема з пробігом 12 713 км виставили на продаж

Підпишись на нас:

У футбольних вболівальників і поціновувачів Ferrari з’явилася можливість задовольнити обидва інтереси, оскільки Ferrari 360 Spider 2001 року випуску Девіда Бекхема виставлено на продаж в селищі Бібер, Великобританія.

Подробиці

Відомий британський футболіст купив автомобіль на піку своїх можливостей, оскільки допомагав Манчестер Юнайтед виграти титул Прем’єр-ліги в 2002-2003 роках, а незадовго до цього він перебрався в Реал Мадрид, де грав разом з іншими легендами, як Зінедін Зідан, Роналду та Роберто Карлос.

Його часто фотографували з Ferrari , який був пофарбований у колір Nero та мав інтер’єр Sabbia. Тепер цей автомобіль має лише 12 713 км пробігу, а це означає, що, навіть не враховуючи асоціації з легендою футболу, він є чудовим прикладом «капсули часу».

Автомобіль також оснащений шестиступінчастою автоматизованою механічною коробкою передач «F1» Graziano з пелюстковими перемикачами, кованими легкосплавними дисками BBS Challenge, сидіннями з вуглецевого волокна, задньою решіткою радіатора Challenge і спортивною вихлопною системою Tubi.

«Стан, пробіг і історія роблять цей автомобіль одним із найбільш особливих 360-их», — сказав Метт Берд, редактор PistonHeads, який розповів про цей автомобіль.

Ferrari 360 Spider оснащений 3,6-літровим двигуном V8, який видає 395 к.с. і крутний момент 373 Нм, чого було достатньо, щоб кабріолет розганявся до 100 км/год за 4,9 секунди. Хоча це трохи менш вражаюче в наші дні, червона лінія в 8700 обертів на хвилину все одно повинна допомогти вам справити враження на ваших друзів, якщо ви купите цей екземпляр.

PistonHeads повідомляє, що ціна Ferrari 360 Spiders у Великій Британії на сьогоднішній день становить приблизно 60 000 фунтів стерлінгів (73 394 доларів США за поточним обмінним курсом). Але якщо ви хочете їздити на колишній машині Девіда Бекхема, вам доведеться заробити 110 000 фунтів стерлінгів (134 556 доларів США).

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Актуальна стрічка новин: