Новий кросовер Mazda CX-60 назвали еталоном керованості

Підпишись на нас:

Кросовер Mazda CX-60 дебютував близько року тому, а нещодавно за його активні випробування взялися журналісти іспанського порталу «km77», які у своїй типовій ролі показали, наскільки стабільно ця модель поводиться при проходженні так званого «лосиного тесту».

Подробиці

Японський паркетник оснащений 3,3-літровим дизельним шестициліндровим двигуном потужністю 254 кінські сили та повним приводом. Крім цього двигуна, європейська версія CX-60 доступна також з бензиновим гібридом, в основі якого лежить 3-літровий мотор.

Mazda CX-60

Машина, яка брала участь у тесті, була укомплектована «дизелем» та 20-дюймовими колісними дисками, взутими в покришки Toyo розмірністю 235/50 спереду та 265/45 ззаду, які входять до стандартного оснащення топової комплектації.

За підсумками кількох заїздів, проведених випробувачами, автомобіль зумів пройти «лосиний тест» на швидкості 77 км/год, що є гарним досягненням для кросовера такого класу, враховуючи його вагу та високий центр тяжіння.

Mazda CX-60

Водій, який перебував за кермом CX-60 під час перевірки кросовера на керованість, оцінив його маневреність, як еталонну для цього класу.

При цьому в іншій категорії (слалом) японському кросоверу вдалося подолати «змійку» за 25,4 секунди, що виявилося швидше, ніж це раніше зробили такі моделі, як BMW X1 і Nissan Ariya.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Стрічка новин: