Злодії в’їхали в торговий центр на викраденому авто, як в грі GTA 5

Підпишись на нас:

Регіональна поліція Нью Йорка, яка обслуговує територію на північ від Торонто, Канада, розшукує пару підозрюваних, причетних до злочину, який дуже схожий на сценарій з гри Grand Theft Auto V.

Подробиці

Пара в капюшонах проїхала на викраденій Audi A4 2011 року випуску через вхід у торговий центр Vaughan Mills близько 1:30 ночі. На відео з місця злочину видно, як автомобіль спокійно проїжджає коридорами торгового центру, обережно уникаючи всі кіоски, а потім виїзджає, через інший вхід.

Поліція каже, що пара викрала багато електроніки, коли вони були в торговому центрі, і, незважаючи на їхню обережність за кермом, завдали великої шкоди майну під час свого пізнього нічного візиту.

Після інциденту поліція оприлюднила опис викраденого Audi, включаючи його номерний знак. Згодом знайшлася власниця автомобіля. Вона розповіла, що була шокована, дізнавшись, що її A4 був причетний до злочину, який стався на відстані більше 550 км від неї.

Однак власниця авто повідомила виданню, що її автомобіль викрали 29 січня, лише за кілька днів до злочину. Вона виставила автомобіль на продаж у Facebook, і на її оголошення відповів чоловік.

Оглядаючи автомобіль, він попросив два тест-драйви. На першому він поводився нормально, а на другому, за її словами, почав агресивно водити. Власниця авто попросила це припинити, але коли вона вийшла з машини, щоб помінятися місцями з чоловіком, він поїхав.

За даними регіональної поліції Нью Йорка, це, ймовірно, буде додано до переліку звинувачень, які висуваються підозрюваним у скоєнні цього злочину, зокрема проникнення, пошкодження майна, небезпечне водіння та володіння викраденим майном.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Актуальна стрічка новин: