Злодії знайшли спосіб викрадення автомобіля за допомогою пляшки води

Підпишись на нас:

Викрадачі автомобілів завжди придумують нові хитрощі, щоб отримати свою здобич. Новий спосіб з пляшкою води стає все більш популярний.

Подробиці

Уявіть, що ви заводите автомобіль, рушаєте, і гучний звук збоку лякає вас. Що ви робите? Саме так: вийдете і подивитесь. А оскільки часто все потрібно робити швидко, ключ залишається в замку запалення і двигун працює. Це лише кілька секунд, що має статися?

Саме на це й розраховували злодії: на вашу неуважність і легковажність. Викрадення автомобіля відбувається за лічені секунди.  Тому що поки ви біжите до пасажирської сторони шукати джерело шуму, злодій сідає у вашу машину і їде. Зазвичай ви настільки приголомшені, що ледве можете реагувати.

Що сталось? Злодій пішов на підступну аферу: запхнув пластикову пляшку в колесо. Сподіваючись, що шум, створений під час руху, змусить вас відреагувати саме так, як описано вище. І в прямому сенсі цього слова ви відкриваєте двері для легкої здобич зловмисника.

Поки що цей трюк використовувався переважно за кордоном, але автовикрадачі люблять надихатися колегами. Тому будьте насторожі і знайте: у випадку зі злодіями треба рахуватися з усім, навіть з пляшкою води.

Від таких хитрощів допомагає одна звичка: завжди вимикайте двигун і беріть із собою ключ, коли виходите з автомобіля. Навіть якщо це лише на кілька секунд. Ще краще навчіться замикати і двері.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Актуальна стрічка новин: