Tesla Cybertruck вперше помітили на дорозі

Підпишись на нас:

Майже серійний прототип Tesla Cybertruck був знятий на відео в дорозі.

Подробиці

Дизайн Cybertruck шокував світ, коли він дебютував наприкінці 2019 року, і, незважаючи на те, що він був дуже нетрадиційним, ми бачимо, що серійна модель буде схожа на концепт, але вона виглядає трохи меншою.

Це відео Cybertruck, завантажене в Instagram, демонструє прототип із такими ж переробленими задніми ліхтарями, які ми бачили на прототипі в кінці жовтня. Таким чином, скоріш за все електромобіль матиме маленькі горизонтальні ліхтарі в кутах дверей багажника, які залишатимуться освітленими, коли автомобіль увімкнено. Прямо під цими вогнями розташовані невеликі стоп-сигнали квадратної форми. Решта дверей багажника затемнена.

Цікаво, що прототип, який ми бачили минулого року, мав світлову смугу на всю ширину, а також третій стоп-сигнал у центрі. Незрозуміло, чи цей Cybertruck має таку саму конфігурацію, чи Tesla змінила дизайн. Той факт, що особа, яка керує Tesla, не включила сигнал повороту, також означає, що ми не бачимо покажчики повороту в дії.

Ще один цікавий аспект цього Cybertruck – це бокові дзеркала. Вони мають трикутну форму та відрізняються від дзеркал, які ми бачили на інших прототипах. Ілон Маск нещодавно відповів на це відео, коли воно було опубліковане в Twitter, зазначивши, що в ньому ще багато налаштувань, але що помічений прототип «дуже близький до серійного дизайну». Він додав, що дзеркала будуть знімними.

Після низки затримок виробництво Tesla Cybertruck планується розпочати цього літа, але серійне виробництво розпочнеться лише у 2024 році.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Актуальна стрічка новин: