Унікальна машина від Hyundai, яка вміє крокувати та рухатися боком (фото)

Підпишись на нас:

Автомобілебудування наближається до часів, коли ми будемо бачити на вулицях унікальні транспортні засоби. Вони будуть вміти вертикально взлітати, крокувати, допомагати маломобільним людям. Подібне авто компанія Hyundai презентувала в 2019 році.

Розробка від Hyundai

Ultimate Mobility Vehicle (UMV) — машина, яку Hyundai обіцяє запустити у виробництво. Слова підтверджуються, адже журналістам вдалось знайти цікаву інформацію. Carbuzz повідомив, що на основі документів Німецького відомства з патентів і товарних знаків було знайдено патентну заявку з майбутніми характеристика автомобіля, який вміє крокувати.

UMV — безпілотний електричний транспортний засіб. Він корисний для перевезення маломобільних людей. Також він може використовуватися в пошуково-рятувальних місіях.

Маневреність ТЗ досягається завдяки комбінації традиційних коліс та «ніг». Це суттєво розширює можливості використання, адже він зможе проходити навіть там, де позашляховик та вантажівка не зможуть проїхати.

UMV можна назвати автомобільним пішоходом. Круті підйоми, складна місцевість, прірви — цій машині все під силу подолати. Вона зможе навіть крокувати та рухатися боком.

Технічно машина не потребує звичайних осей, бо на колесах встановлені електродвигуни. Самі ж колеса здатні обертатися в мікрорухах, повертатися до поверхні на 180 градусів. Такі можливості не виключають здатність рухатися в режимі звичайного автомобіля на дорогах з твердим покриттям. UMV — новий погляд на машини від Hyundai.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Стрічка новин: