Колишній бос Porsche розкриває план відродження Skoda

Підпишись на нас:

Новий генеральний директор пояснює, як чеський бренд залишиться бюджетним в епоху електромобілів. За словами сучасників, Зеллмер був обраний для керівництва Skoda завдяки своїй репутації динамічного керівника. Попередні керівники будували і облагороджували марку одним і тим самим широким шляхом, але саме Зеллмеру доведеться вести її вперед в епоху електрифікації.

На сьогоднішній день необхідні значні інвестиції повинні бути особливо ретельно збалансовані з віддачею від скромних цін на автомобілі. Проте, у Skoda багато амбіцій: до 2026 року вона випустить три нових электромобілі; до 2030 року вона очікує, що 70% серійних автомобілів працюватимуть від батарей.

Плани на майбутнє

Для досягнення цих цілей на порядку денному у Skoda два проєкти, що змінюють життя: стратегічний план на період до 2030 року під назвою Next Level, а також розробка і впровадження в усьому модельному ряді нової мови дизайну під назвою Modern Solid – цей крок боси групи вже назвали “найдраматичнішою зміною” відтоді, як VW придбав марку Skoda в 1994 році.

Стратегії компанії щодо подальшого розвитку мають настільки міцні основи, що робота Клауса Целлмера здебільшого полягає в їхній якісній реалізації. Skoda, за його словами, сповнена позитивних сюрпризів: “Це дуже чесна, дуже практична компанія. Ми існуємо рівно стільки ж, скільки і Autocar – ми розпочали свою діяльність у 1895 році – і чеські люди дуже прагматичні. Вони завжди знаходять рішення”. Саме тому здаеться що в майбутьному у компанії все будет добре.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Актуальна стрічка новин: