Volkswagen показала ID.7, який стане новим конкурентом Tesla Model 3

Підпишись на нас:

Незабаром в Америці буде доступний третій представник сімейства ID, і це седан!

Подробиці

Volkswagen ID.7 приєднується до модельного ряду VW в США і дебютує в камуфльованому вигляді цього тижня на CES у Лас-Вегасі. Це перший випадок , коли VW офіційно називає нове авто ID.7, і хоча остаточний серійний кузов покритий тим, що вони називають «цифровим камуфляжем», розмір і масштаб повинні допомогти пролити світло на те, як ID. 7 буде виглядати.

ID.7 використовує ту саму модульну матричну платформу електроприводу (MEB), яку можна знайти в усіх моделях електромобілів Volkswagen Group, але він не такий компактний, як ID.4:

  • 4940 мм в довжину;
  • 1859 мм в ширину;
  • 1529 мм у висоту;
  • колісна база становить 2969 мм, як у Volkswagen ID Buzz.

Це робить ID 7 довшим за Passat і Arteon.

Приголомшливий «цифровий камуфляж», який покриває, це фарба нанесена щонайменше в 40 шарів. Приблизно 22 зони автомобіля електрифіковані під верхнім шаром фарби (за допомогою електролюмінесценції), щоб створити унікальне світлове шоу.

Але цей камуфляж все ще прикриває більшість елементів дизайну ID.7. Якщо ви хочете отримати краще уявлення про те, як виглядатиме кінцевий продукт, ознайомтеся з концептом ID.Aero 2022 року. Цей концепт має надати точне уявлення про те, як виглядатиме ID.7, коли він надійде в продаж.

Спочатку ID.7 поставлятиметься в версії з потужністю 77 кВт/год. Ціна, все ще невідома, але в VW заявляють, що ID.7 матиме близько 700 кілометрів запасу ходу в європейській версії. VW продаватиме ID.7 у Китаї та Європі, а також у Північній Америці.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Актуальна стрічка новин: