Ferrari вартістю $250 000 впала з ліфту в автосалоні

Підпишись на нас:

В автосалонах США трапляються сумні інциденти, навіть у таких ексклюзивних, як Ferrari. В окрузі Палм-Біч у Флориді, під час переміщення автомобіля Ferrari Roma на ліфті сталася досить серйозна НП.

Подробиці

У пожежну частину зателефонував дилер автосалону і повідомив, що ліфт разом з застрягшим у ньому автомобілем Ferrari, вийшов з ладу. Вони потребують допомоги професійної команди рятувальників, щоб прибрати всі наслідки інциденту. Автомобіль зазнав серйозних пошкоджень, з нього також почав витікати бензин. Усе це могло привезти до пожежі, тому рятувальники одразу встановили резервні гідранти для подачі води.

Ferarri після падіння

Фахівці підготували кілька тросів вантажопідйомністю 22 тонни для евакуації італійського суперкара. Також було ухвалено рішення викликати спеціальний евакуатор для подібних задач. Операція з вилучення автомобіля тривала близько 4 годин. Варто зазначити, що рятувальники зробили все, що від них залежало, щоб не пошкодити автомобіль.

У Facebook написали, що завдяки місцевій пожежній команді осередок загоряння ліквідували, а шанси більш серйозних наслідків мінімізували. Причину поломки ліфта ще належить з’ясувати.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Актуальна стрічка новин: