Китайський експерт назвав основні переваги та недоліки бюджетного позашляховика Haval H5

Підпишись на нас:

Пройшло небагато часу з моменту старту продажу нового позашляховика Haval H5 2024 на китайському ринку. Цей автомобіль виділяється багато в чому тим, що при довжині понад п’ять метрів він вміщує лише 5 місць. Новинка має рамну конструкцію, комплектується повним приводом та 218-сильним мотором. Але, як заявив один китайський експерт, цю модель не можна назвати повноцінним позашляховиком.

Подробиці

Проблема криється частково в тому, що в нього дуже велика колісна база. Автомобіль із такими габаритами легко посадити на днище. Друга проблема – відсутність повного приводу, що підключається або постійного. Ця схема реалізується за рахунок електромагнітної муфти, характерної для кросоверів. До мінусів експерт відніс наявність жорсткого пластику в салоні та відсутність клімат-контролю у деяких модифікаціях.

Плюсом китайської моделі є те, що вона є універсальною: навіть на даху можна перевозити вантаж загальною масою 200 кілограмів. Автомобіль для домашнього ринку коштує дешевого: за нього попросили від 17 000 доларів. Також плюсом позашляховика є комфортні сидіння (задні ще можна регулювати).

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Стрічка новин: