Toyota Hilux перетворили на будинок на колесах

Підпишись на нас:

Більшість переобладнаних будинків на колесах і кемперів базуються на фургонах, але пікапи можуть бути такими ж хорошими варіантами для тих, хто любить кілька днів жити поза мережею. Саме про це думала японська компанія Direct Cars, створюючи позашляховик-кемпер BR75 Adventure Camper, який базується на Toyota Hilux.

Подробиці

BR75 базується на пікапі з подвійною кабіною від Toyota, замінивши заднє ліжко великою конструкцією з подовженим заднім звисом і розширенням над кабіною аеродинамічної форми. Таким чином, кемпер може вмістити п’ятьох пасажирів і двох дорослих і двох дітей позаду.

Toyota Hilux BR75 Camper

Дизайн задньої надбудови добре інтегрований з транспортним засобом-донором, яким у даному випадку є GR Sport Hilux. Ще одна цікава особливість полягає в тому, що окрім бічних дверей звичайного розміру та великої задньої двері, у житлову зону також можна потрапити з кабіни автомобіля. Це означає, що вам не потрібно виходити, щоб почати рух, що ідеально підходить для поганої погоди або нічних перепитій.

Потрапляючи в заднє відділення, ви бачите розкішну атмосферу завдяки дерев’яним панелям, кахельній підлозі та внутрішньому освітленню. Перше, що звертає на себе увагу – велика обідня зона з розкладним столом і двома лавками для сидіння. Висувна частина даху дозволяє вам стояти на місці та пропускає більше природного світла всередину протягом дня.

Обідню зону можна легко перетворити на двоспальне ліжко завдовжки 2300 мм, яке підходить для дорослих, а друге розкладне ліжко завдовжки 1660 мм можна розгорнути над кабіною автомобіля, звільнивши місце для двох дітей. Також є вікна з кожного боку, а над ними багато відділень для зберігання речей.

Цікаво, що житлова зона також оснащена повнорозмірною домашньою системою кондиціонування, яка дозволяє користувачам підтримувати оптимальну температуру незалежно від погодних умов. Зовнішній блок кондиціонера акуратно розміщений під заднім бампером. Усіма зручностями можна керувати за допомогою сенсорної панелі у вигляді планшета.

Toyota Hilux BR75 Camper

І останнє, але не менш важливе, транспортний засіб також має другу кімнату позаду. Тут ви знайдете душову лійку, водонепроникну підлогу зі зливом, раковину, дзеркало, висувний столик і кілька додаткових відділень для зберігання. У цю невелику кімнату можна потрапити як зсередини, так і ззовні автомобіля, а водонепроникна підлога означає, що ви можете зберігати тут мокрий або брудний одяг та обладнання.

Toyota Hilux BR75 Camper

BR75 може підтримувати всі описані вище функції, навіть коли не працює від мережі. Це стало можливим завдяки великій додатковій батареї ємністю 200 А·год, яку можна заряджати під час руху, а також через встановлені на даху сонячні панелі потужністю 200 Вт. Автомобіль оснащений баком для води на 85 літрів, ще одним баком для чистої води на 20 літрів і зливним баком на 45 літрів. Нарешті, крім розеток живлення всередині житлової зони, позаду є дві зовнішні розетки для різних електронних пристроїв.

Компанія Direct Cars придумала розумний спосіб використати задню конструкцію кузова з оригінального пікапа, перетворивши її на окремий причіп. Таким чином, задню частину Hilux можна прикріпити до рами причепом з колесами меншого діаметру. Таким чином в BR75 з’являється більше місця для багажу та обладнання. Створений на замовлення причіп можна модернізувати запчастинами, призначеними для Hilux, що робить його більш практичним.

Toyota Hilux BR75 Camper

Якщо вас цікавить вартість BR75, Direct Cars наразі пропонує два варіанти. Найдешевша модель заснована на Toyota Hilux Z і починається від ¥10 980 000 ($83 931), тоді як повна модель на базі Toyota Hilux GR Sport коштує ¥12 450 000 ($95 121).

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Актуальна стрічка новин: