Toyota показала повністю новий Land Cruiser Prado у американській специфікації

Підпишись на нас:

США відбувся довгоочікуваний дебют нового покоління позашляховика Toyota Land Cruiser Prado/1958 Edition). Передбачалося, що американська специфікація цієї моделі буде представлена раніше, ніж глобальна. У результаті так і вийшло.

Подробиці

На американському ринку Land Cruiser був відсутній рівно три роки, але повернувся вже в більш сучасному зовнішньому та технічному вигляді. Машині з індексом J250 дістався повністю новий дизайн, що ріднить її з новим Lexus GX, а також платформа TNGA-F, на якій раніше було збудовано старший Land Cruiser 300.

Як і Lexus GX, новому Land Cruiser 1958 Edition (у США не будуть використовувати приставку Prado), дісталася піднята поясна лінія вікон, але в інших деталях машина трохи відрізняється від свого соплатформенника, володіючи менш яскравим дизайном.

 Land Cruiser Prado

Попереду машина отримала високий капот, прямокутні радіаторні грати і великі світлодіодні фари такої самої форми, а також незвичайний бампер.

Що стосується корми, то, як і передбачалося, в цій частині розташуються два простих квадратних ліхтарі по кутах і перелицьована кришка багажника.

Загалом у дизайні машини не виявилося нічого зайвого. Навіть повнорозмірне запасне колесо красиво та акуратно сховали під заднім бампером.

Приводитиме в рух американський Land Cruiser 2,4-літровий 4-циліндровий двигун i-Force Max з турбонаддувом, що видає 326 кінських сил, який здатний на невисоких швидкостях працювати від 48-вольтового електричного двигуна.

 Land Cruiser Prado

Зв’язку з цим тандемом складає 8-діапазонна автоматична трансмісія. Привід – виключно повний з 2-ступінчастою «роздаткою», автоматичним міжосьовим диференціалом підвищеного тертя та блокуванням заднього диференціала.

Цінник на машину вже оголошено – від 50 тисяч доларів або 1 800 000 грн за поточним курсом.

 Land Cruiser Prado

Глобальна версія Land Cruiser Prado буде представлена в листопаді цього року і, швидше за все, виявиться дуже близькою до дизайну та техніці до американського варіанту LC 1958 Edition.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Стрічка новин: