Показали, як може виглядати перший електричний автомобіль Dodge

Підпишись на нас:

Оскільки автомобільна промисловість загалом і Stellantis зокрема, все більше намагаються електрифікувати свої автопарки, Dodge змушений грати в цю гру та адаптувати свій одержимий мускулами брендинг до електричного майбутнього.

Подробиці

Крім Hornet, Charger Daytona SRT Concept і Ram Revolution, Dodge дуже ймовірно представить новий електромобіль під новою назвою. Будучи брендом старої школи, вони могли б відновити попередню назву, як-от Rampage, яка використовувалася в минулому в автомобілі на початку 1980-х років, а потім воскресити її для концепції 2006 року.

Подібним чином, дизайн першого електромобіля об’єднує передню частину схожу на Durango, лоб і фари — Hornet, хоча й з меншою решіткою радіатора, оскільки це електромобіль. Задні ліхтарі, тим часом – це класика Dodge.

Набагато виразніший автомобіль з точки зору ліній дизайну та форми, зображення спирається від CarsCoops на масл-кари минулого Dodge. Його опуклі колісні арки та жилаві дверні панелі говорять про «гнучкість мускулатури», яку дозволить платформа STLA від Stellantis.

Однак, якщо говорити про Stellantis, концепція Rampage не є виключно натхненною американським виробником. Наприклад, C-стійки та лінія даху черпають натхнення від європейських брендів конгломерату, з якими Dodge, безсумнівно, матиме спільні риси, як це робить Hornet з Alfa Romeo Tonale.

Dodge - перший електромобіль Dodge - перший електромобіль

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Актуальна стрічка новин: