Був мінівен Peugeot Expert 2000, а став електрокар з зарядкою всього за 6 грн (фото)

Підпишись на нас:

Якщо хтось має можливість економити на паливі, так це власники незвичайного Peugeot Expert 2000 року, який помітили в Київській області. Електромобіль, зарядка якого обходиться всього в 6 грн. Відмінний показник економічної вигоди з огляду на теперішню вартість бензину.

Peugeot Expert був старим мінівеном. Йому провели ґрунтовне доопрацювання, в результаті чого він замість дизельного отримав електродвигун та батарею з деталей Nissan Leaf. Про це пише сайт Nextcar.

Peugeot Expert 2000

На момент трансформації мінівен мав пробіг 300 000 км. Треба зауважити, що він не був в поганому технічному стані. Є ще великий плюс в тому, що його кузов не мав жодного сліду іржі, завдяки оцинкуванню. Якщо подивитися на цей Peugeot Expert, то зовнішньо неможливо зрозуміти його електричне нутро. Про це можна здогадатися виключно за «‎зеленими» номерами.

Двигун Peugeot Expert 2000

Батарея для переробленого мінівена зібрали з акумуляторних блоків від Nissan Leaf і Chevrolet Bolt. Всього було використано 142 одиниці. Запас ходу достатній наразі тільки для пересування по місту, бо заряду вистачає тільки на 60 км дороги. Умільці хочуть доставити ще 34 блоки, щоб збільшити запас ходу до 100 км.

З зарядкою проблем немає. Peugeot Expert можна за 3-4 години зарядити від домашньої розетки на 220 вольт. Автомобіль хочуть продати за 4400 доларів.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Стрічка новин: