Експерти назвали рамний преміум-позашляховик з майже вічним двигуном та трансмісією

Підпишись на нас:

На ринку нових позашляховиків знайти щось більш-менш гідне в ціні до 800 000 грн дуже складно, але якщо повернути свій погляд у бік вторинного ринку, то тут поки що не все втрачено. Причому мова йде про преміальний автомобіль, який, як вино, з роками стає лише кращим (точніше дорожчим).

Подробиці

Йдеться, звичайно ж, про позашляховик Lexus GX 470 (J120), що випускався в період з 2002 по 2009 роки.

Так, він вже далеко не свіжий, зате має у близьких родичах Toyota Land Cruiser Prado тих же років виробництва, у якого і перейняв зразкову надійність.

Ця генерація позашляховика комплектувалася безальтернативним 4,7-літровим бензиновим атмосферником у кількох потужних варіантах (235, 263 та 270 «сил»).

lexus gx

Двигун з чавунним блоком циліндрів виявився вкрай вдалим з погляду витривалості. Його ресурс при належному обслуговуванні здатний перевалювати за позначку 500 000 кілометрів.

Те саме можна сказати і про коробку передач такого GX. П’ятидіапазонна автоматична трансмісія фірми Aisin за роки виробництва позашляховика показала себе в ньому як дуже надійна і здатна проходити під півмільйона км, тоді як ланцюг у «роздатці» найчастіше доводилося міняти вже за відміткою 350 000 км.

lexus gx

Більш-менш збережений екземпляр Lexus GX 470 (J120) на вторинному ринку України зараз можна придбати за ціною близько 800 000 грн.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Стрічка новин: