Tesla Model 3 перетворили на унікальний гоночний болід з гігантським спойлером

Підпишись на нас:

Каліфорнійський тюнер Unplugged Performance представив «Bioniq Phoenix», це Tesla Model 3, яка була перетворений на монстра швидких трас.

Подробиці

Новий гоночний автомобіль створено на базі електромобіля, який розбився під час тренувань на Пайкс-Пік у 2020 році. Незважаючи на значні пошкодження в результаті аварії, модель була повністю перебудована і отримала ще більш агресивну зовнішність, центральне положення сидіння та більшу потужністю від електричної силової установки.

На перший погляд сильно модифікована Tesla виглядає як якийсь божевільний рендер. Передній спліттер із вуглецевого волокна є одним із найбільших, які ми коли-небудь бачили, що робить електромобіль ідеальним для прибирання снігу :). Спеціально розроблені аеродинамічні компоненти Bioniq Phoenix створюють притискну силу понад 1814 кг, утримуючи Model 3 приклеєною до землі.

Як ми бачимо з фотографій, опублікованих в Instagram гонщиком Крейгом Кокером , всю передню частину замінено на повністю закриту панель без будь-яких отворів для бампера. Модель має надширокі передні та задні крила, вентильований капот, закриті фари та масивне антикрило, встановлене на дверях багажника. 19-дюймові ковані легкосплавні диски UP-03 мають ширину 13 дюймів, взуті в гоночні сліки від Yokohama Tyres.

Спойлер зроблений з сухого вуглецю з міркувань економії ваги, як і велика частина кузова, включаючи двері. Загалом Bioniq Phoenix важить приблизно на 90 кг менше, ніж стандартна Tesla Model 3. Unplugged Performance фактично зменшив вагу автомобіля на 250 кг, але додав сталевий каркас, модифікації шасі та екстремальний обвіс.

Компанія не розкрила вихідну потужність або показники продуктивності Tesla, підготовленої до треку, але вона повинна бути неймовірно швидкою. Bioniq Phoenix братиме участь у автоспортивних змаганнях на різних трасах, починаючи з Buttonwillow Raceway.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Актуальна стрічка новин: