В Україні скоро надійде в продаж новий Ford Ranger 2023 року

Підпишись на нас:

В Україні пікапи стають все популярнішими. Це стає все відчутніше видніше, якщо придивитися до потоку автівок на дорозі. Враховуючи такі тенденції, в Україні можна очікувати новинку. Зовсім скоро буде виведено на український ринок новий Ford Ranger 2023. Про це заявлено на сайті  Ford в Україні.

Новий пікап буде доступний для продажу тільки в 4-дверному форматі. Авто оснащене турбодизелем об’ємом 2,0 л з потужністю 170 або 205 к.с.

Салон Ford Ranger 2023

Ford Ranger більший за попередню модель. Дизайн також має зміни. Він став значно виразнішим. Його можна навіть назвати харизматичним, бо в нього широка радіаторна решітка, рельєфні боковини, вигнуті діодні фари.

Пікап може буксирувати та перевозити значно більше за своїх конкурентів. Його вантажопідіймальність становить 968-992 кг, що залежить від модифікації. Здатен буксирувати причіп 3,5 т.

Ford Ranger 2023

Ford Ranger значно виграє в своїх найближчих конкурентів щодо якості поїздки, керованості. Пікап доступний як з механічною, так і з автоматичною коробкою передач. В усіх модифікаціях  повний привід зі знижувальною передачею. Витрати палива становлять від 8,4 л до 8,8 л на 100 км.

Салон автомобіля досить простий. Але є суттєва перевага в тому, що збірка якісна, а матеріали міцні. В топовій версії Limited пікап коштує 2 275 750 грн, а в XL — 1 919 778 грн.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Стрічка новин: