Випущено електрокар за 400 000 грн, в якого нескінченний запас ходу

Підпишись на нас:

Незвичайний, бюджетний, міксований — саме так можна описати в кількох словах новий електромобіль Quadvelo від компанії Eurocircuits. Одне з питань, чому він міксований, бо в ньому поєднується одразу кілька видів транспортних засобів.

Такий електромобіль було недавно представлено в Європі. В компанії виробника розповіли, що це є бельгійський стартап. І в його основі елементи велосипеда. Це ідеальний варіант на випадок, коли батарея розрядилася, а доїхати до розетки немає можливості. В таких випадках просто починаєте крутити педалі. З впевненістю можна сказати, що в автомобіля просто нескінченний запас хочу — наскільки вистачить сил.

Бельгійський стартап Quadvelo

Потужність електрокара становить 0,34 к.с.. Батареї вистачає на 75 км. Також машину можна обладнати сонячними панелями. Їхати надто швидко не вийде, бо авто розганяється максимум до 25 км/год.

Quadvelo дуже легкий. Він важить всього 87 кг. Розрахований максимум на 200 кг навантаження. Тобто це для однієї людини та її багажу.

Габарити електрокара скромні, тому запаркувати можна легко. Його довжина всього 2,5 м, а ширина менше метра — 84 см. В Європі планують продавати електрокар за ціною 9900 євро.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Стрічка новин: