В Києві помітили найпершу електричну модель від Toyota — кросовер bZ4X (фото)

Підпишись на нас:

На сайті «‎ТопЖир» показали фотографії Toyota bZ4X. Це не звичайний кросовер від японського бренду, а первісток в електричній лінійці. І саме його було помічено на вулицях Києва.

Побачений електрокар не є офіційно придбаним з українського салону. Наразі вони в продаж не поступали. Toyota bZ4X поставляють в Україну неофіційно, а точніше завозять для себе приватні особи. Переважно привозять з Китаю, де і розташовано виробництво цієї моделі.

Toyota bZ4X

Toyota bZ4X є альтернативною версією кросовера RAV4, але дещо більший. Колісна база становить 2850 мм, а сама машина завдовжки 4690 мм. Привертають увагу розширені колісні арки.

Toyota bZ4X

Toyota bZ4X має потужність 204 к.с. і є передньопривідним електрокаром. Повнопривідна версія має потужність 218 к.с. Ємність батареї — 71,4 кВт∙год. Розігнатися до сотні кросовер може за 8,4 та за 7,7 секунди. Повнопривідна версія має запас ходу 460 км, а передньопривідна — 500 км.

Toyota bZ4X

Салон в новому електрокарі оснащений віртуальним щитком приладів. Він розташований досить високо та розраховане на сенсорне керування. А в топовій версій автовласники будуть мати камери кругового огляду та електропривід сидінь.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Стрічка новин: