Chery випустить новий мініатюрний автомобіль за 300 000 гривень

Підпишись на нас:

Сегмент компакт-карів з кожним роком стає все популярнішим і популярнішим, а це означає, що конкуренція в цьому класі стає все більш жорсткою. Для того, щоб не прогаяти цю частку ринку, компанії намагаються з випередженням графіка випускати власні новинки. Одна з них – Chery, що готує до виходу новий мініатюрний хетчбек з ім’ям Qq.

Подробиці

Раніше ця модель була відома під назвою Little Ant, однак у новому поколінні вона приміряє не тільки інший шильдик, але й значно зміниться зовні.

Chery Qq

Машина отримає новий дизайн передньої частини з чорними фальшнакладками з боків бампера, розкосими фарами з вбудованими лініями ДХО, а також 2-кольорове забарвлення кузова і позашляховий пластиковий обвіс знизу, що надають автомобілю молодіший вигляд.

Chery Qq

У салоні Chery Qq встановлять великий 10,4-дюймовий вертикальний центральний дисплей, під яким розташуються сенсорні кнопки, а також шайби управління кліматичною системою.

Chery Qq

У Китаї 3,2-метровий сіті-кар, який позиціонується як чистий електромобіль, запропонують у двох варіантах оснащення – потужністю 30 кВт та 55 кВт. Перше виконання буде здатне розганятися до максимальної швидкості 100 кілометрів на годину, тоді як друге зможе набирати до 120 км/год.

Щодо запасу ходу, то тут версій виявиться одразу три: із запасом ходу 251 км, 301 км та 408 кілометрів.

Цінник на машину вже розкритий. За неї проситимуть від 60 000 до 100 000 юанів або 309 500 – 510 000 грн.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Стрічка новин: