Експерти назвали вживаний седан з дуже надійними двигунами та багатим оснащенням

Підпишись на нас:

Седан Opel, що з’явився в 2008 році, отримав назву Insignia, претендував на звання конкурента самому Volkswagen Passat, при цьому виявившись значно дешевше німецької 4-дверки.

Подробиці

Втім, до “преміуму” в Україні автомобілі “Опель” традиційно відносили з великим скепсисом, так що продажі “Інсігнії” у нас були не топовоми. Але, як з’ясувалося згодом, машину не купували марно.

Насправді Insignia першого покоління являла собою універсальне авто, яке могло похвалитися не тільки якісним оздобленням і великою кількістю різноманітних преміальних фішок в оснащенні, але ще й відмінною надійністю, нехарактерною для моделей Opel.

Opel Insignia

Седан настільки добре зарекомендував себе, що в Європі йому навіть надали звання «Автомобіль року».

Машину продавали з цілим розсипом двигунів, найживішими з яких вважаються 1,6- і 1,8-літрові бензинові атмосферні «четвірки» потужністю 115 і 140 кінських сил. При грамотному обслуговуванні та дбайливій експлуатації їхній ресурс здатний перевалювати за 500 000 кілометрів пробігу.

Opel Insignia

Єдина скарга на ці «движки» з боку власників стосувалася проблем із прокладками теплообмінника, але виникала вона далеко не на всіх машинах.

Ще одними не менш безвідмовними ДВС у лінійці Insignia I є його дизелі, потужність яких варіюється від 110 до 160 кінських сил. Серйозних недоліків у випадку з ними так і не виявили, в середньому вони також «ходять» до 500 000 км.

Opel Insignia

Що стосується цін, то на вторинному ринку країни зараз чимало пропозицій перших Insignia у бюджеті близько 400 000 грн, причому як дорестайлінгових, так і рестайлінгових автомобілів.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Стрічка новин: